Реших и аз да споделя злощастният си опит с двигателните масла на АР. Първо да кажа , че преди около година се сдобих с една 147-ца 2000 TS, много си я харесвам още... Предишният собственик я кара със Селения Голд, имаше една кутия в багажника (после си обясних защо беше там). Започвам да си я обслужвам след покупката и естествено слагам такова масло, нали с това е карана, и се започва една...около 600/800 изминати километри гори едно скромно литърче приблизително, докато накрая при една екстремна скорост издуха и бутало (имаше сериозен отвор на престилката), но слава богу , че само това беше поражението. Знаете всеобщото мнение за всичко италианско, и при ремонта майстора ме убеждава да махна тези италиански "боклучави масла" и слагам някакво немско с което карали всички при него, забравих какво беше. И си продължава същата загуба на маслото. И има няма месец превъртам и го точа, решавам да налея селения 20К, и уви нещата влизат в ред, без грам загуба на масло.
Та си направих извода само селения 20к, ако искаш да си караш Алфата, както трябва да се кара такъв автомобил, в случай че не превишаваш 100км/ч може да слагаш каквото си искаш. Не знам дали това е било привично само на моя мотор, но реших да спестя ходене по мъките на някой завалия като мен. И най интересното, че губеше маслото без изобщо да пуши...то не бе смяна на гумички, гарнитури, семерини...какво ли не.
Та си направих извода само селения 20к, ако искаш да си караш Алфата, както трябва да се кара такъв автомобил, в случай че не превишаваш 100км/ч може да слагаш каквото си искаш. Не знам дали това е било привично само на моя мотор, но реших да спестя ходене по мъките на някой завалия като мен. И най интересното, че губеше маслото без изобщо да пуши...то не бе смяна на гумички, гарнитури, семерини...какво ли не.
Comment